Sameiet Kulsås Terrasse

et trivelig sted å bo i nærhet til marka

Natur og friluftsliv

Vi ligger landlig til, med umiddelbar nærhet til Bymarka. Kun 5 minutters gange fra tur- og skiløyper som fører deg inn i et eldorado av muligheter,- året rundt. Granåsen skisenter er Trondheims hovedarena for vinteridrett.  Med et fantastiske løypenett, hoppbakker og skiskytingsarena. Olympiatoppen er også en del av dette. Anlegget ble brukt til VM i 1997 samt verdenscuprenn. Nå pågår utbygging og forberedelse til VM i 2025 for fullt. Anlegget brukes også som konsertarena med verdenskjente artister.

Praktiske boliger

Bygget har parkeringskjeller med faste plasser samt gjesteparkering. Det er heis i begge byggene. Store flotte terasser med fantastisk utsikt mot sørøst, sør og sørvestlig retning. Det er velstelte grøntarealer på eiendommen.

Vaktmester

Sameiet har ingen vaktmester. Om vinteret leier vi inn et firma som brøyter innkjøringen pluss parkeringsplasser. Gangvei frem til hovedinngang blir ryddet for snø og strødd av en gruppe på 6 beboere som på frivillig basis har påtatt seg denne oppgaven. Det er en egen ute- og innegruppe som bidrar  til å skape trivsel og et godt bomiljø. Der hvor det kreves spesiell kompetanse blir det leid inn firma for å utføre jobben.

Godt nabolag

Sameiet består av en «god blanding» av unge og godt voksne beboere. Det er et meget godt bomiljø.

Informasjon om Sameiet

Sameiet Kulsås Terrasse ligger i et landlig og sentrumsnært område sør for Trondheim, mellom Flatåsen og Stavset. Det er 34 leiligheter på størrelser mellom 54 og 122 kvm. Alle leiligheter har gode planløsninger og egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Det er heis i byggene.

Adressen vår er Brattreinflata. Beliggende i et meget attraktivt og nytt boområde på Kulsås. Eiendommen ligger sør-vest vendt i naturskjønne omgivelser. Granåsen skianlegg, toppidrettssenter med Impuls treningssenter, lysløyper og Bymarka med sine flerfoldige turmuligheter, sommer som vinter, i umiddelbar nærhet.

Gode offentlige kommunikasjoner til Trondheim sentrum, Heimdal sentrum, Byåsen osv. Gangavstand til Flatåsen Senter med de fleste servicefunskjoner som butikker, frisør, legekontor, restauranter osv. Kort vei til Flatåsen skole og flere barnehager.

Vår forretningsfører er:

Bonitas Eiendomsforvaltning AS
Kjøpmannsgata 52,
7010 Trondheim
Epost: Post@Bonitas.no