Hvem vi er

Kulsås Terrasse er et sameie i Trondheim, Trøndelag
Vår adresse er: Brattreinflata, 7026 Trondheim
Vår epostadresse: postkasse@kulsaasterrasse.no
Vår nettstedsadresse er: https://www.kulsaasterrasse.no/

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Hvis du fyller ut informasjon i vårt kontaktskjema på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder navn, epostadresse og din IP-adresse i anonymisert form  og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Kommentarfelt

Hvis du fyller ut en kommentar, så lagrer vi din epostadresse og en informasjonskapsel lagrer midlertidig din ip-adresse i anonymisert form. Denne kan ikke brukers til å identifisere deg. Epost-adressen ligger lagret hos oss inntil du ber oss slette den.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Statistikk: Nettstedet registrerer besøksstatistikk som innbefatter nettleser, brukerenhet, hvilke sider som besøkes og besøkslengde. Din IP-adresse blir registrert i anonymisert form, og kan ikke brukes til å gjenkjenne deg.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Nettstedet lagrer ingen personopplysninger for besøkende såfremt man ikke fyller ut skjema eller legger inn en kommentar, eller du som beboer i sameiet registrerer deg for å abonnere på nyheter.

For beboere i sameiet som registrerer et nyhetsabonnement for sameiet, så lagres de persondata du fyller ut i registreringsskjemaet på vår server for administrasjon og utsendelse. Nettstedets administratorer kan se og redigere denne informasjonen. Vår server er sikret for tilgang med bl.a SSL sikkerhetssertifikat.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes utfylling av skjema kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste, (anti-spam service). Dette inkluderer innsenders IP-adresse og brukeragent i anonymisert form.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker SSL sikkerhetssertifikat fra Let`s encrypt som hindrer mellomledd i å fange opp opplysninger som blir lagt inn på vårt kontaktskjema. Tilsendt informasjon via kontaktskjema lagres ikke på nettstedet.

Våre rutiner for datalekkasjer

Nettstedet er underlagt sikkerhetssystemer som gjør at nettstedsoperatør varsles ved forsøk på innbrudd eller angrep på andre måter. Siden ingen besøkendes personopplysninger lagres på nettstedet, vil ingen besøkende få lekket noen data.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Data fra antispamkontroll inneholder ingen opplysninger som kan identifisere besøkende

Hvis du ønsker å få vite hva slags informasjon vi kan ha om deg, så sender du en epost til postkasse@kulsaasterrasse.no og ber om å få opplyst dette

Hvis du ønsker å få slettet eventuelle opplysninger vi kan ha om deg, så sender du en epost til postkasse@kulsaasterrasse.no og ber om å få slettet disse

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.